Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

fırında patatesli palamut balığı tarifi Fırında Patatesli Palamut Malzemeler: 1 orta boy palamut , 3 küçük baş soğan , 3 adet domates , 5 adet

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Fırında patatesli palamut balığı tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    fırında patatesli palamut balığı tarifi



    Fırında Patatesli Palamut
    Malzemeler:
    1 orta boy palamut, 3 küçük baş soğan, 3 adet domates, 5 adet yeşil sivribiber, 1/2 bağ maydanoz, 1,2 fincan zeytinyağı, 1/2 tatlı kaşığı tuz, 1/2 limon suyu

    Hazırlanışı:
    Dilimlenmiş balığı suyunu süzdürdükten sonra tuzlayarak bir kaba koyun. Yarım halka şeklinde ince ince kesilen soğanı zeytinyağında, hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Kabukları ve çekirdekleri çıkarılmış kuşbaşı doğranmış domatesleri, küçük doğranmış sivri biberleri soğanların üzerine ekleyin, hepsini karıştırarak pişirin.
    Hazırlanan harcın 2/3ünü bir tepsiye kıyılmış maydanozla birlikte yayın. Palamut dilimlerini bu harcın üzerine dizin. En üste de harcın geri kalanını maydanozla birlikte koyun.
    Tepsideki balığı 30 dakika süreyle ya ocakta üstüne kapak kapatarak veya orta ısıdaki fırında üstü açık olarak pişirin. Ilık veya soğuk olarak, arzuya göre limon suyuyla tadlandırarak yiyebilirisinz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Fırında Somun Balığı Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Fırında Patatesli Hamsi Tarifi
  4. Fırında Patatesli Kalamar Tarifi Resimli Nasıl Olur
  5. Fırında Patatesli Köfte Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  6. Palamut Balığı, Palamut Balığı nasıl avlanır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri