Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Tam boy gormek ıcın tıklayın. Gereçler: 500 Gr. Hamsi 1 adet iri olgun domates 2 demet taze soğan 1/2 demet maydanoz 1 adet limon 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Hamsi BuğuLama Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Tam boy gormek ıcın tıklayın.
    Gereçler:
    500 Gr. Hamsi
    1 adet iri olgun domates
    2 demet taze soğan
    1/2 demet maydanoz 1 adet limon
    1 kahve fincanı zeytinyağı
    Tuz
    Karabiber

    Yapılışı:
    Hamsiler kafaları koparılıp kılçıkları çıkarılarak fileto olarak ayıklanır, yıkayıp durulanır. Bir kabın içine yeterince tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve taze soğanları koyup karıştırın. Küçük doğranmış domatesleri üstüne yayın. Durulanmış hamsileri içine katıp harmanlayın. Karışımı 15 dakika kadar oda ısısında beklettikten sonra yayvan bir tepsiye serin. Kalan harcı üzerine yayın. Limonu ince dilimler halinde kesip üstüne dizin. Zeytinyağını gezdirip kapağını kapatın.

    15 dakika kadar hafif ateşte pişrdikten sonra sıcak olarak servis yapın.

    Servis Önerileri:
    Hamsi buğulama 2 gün kadar buzdolabında saklanabilir. Buzdolabında saklanmış buğulamayı ısıtıp tekrar sıcak servis yapabilirsiniz

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Dana Eti Buğulama tarifi
  3. Hamsi Buğulama Tarifi - Hamsi Buğulama Nasıl Yapılır?
  4. Hamsi Çorbası Tarifi - Hamsi Çorbası Nasıl Yapılır?
  5. Hamsi Diblesi Tarifi - Hamsi Diblesi Nasıl Yapılır?
  6. Hamsi Tava Tarifi - Hamsi Tava Nasıl Yapılır? - Hamsi Tava Çeşitleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google






  8. Sponsorlu Bağlantılar




    Hamsi BuğuLama Tarifi için teşekkür ederim



  9. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri