Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Japon Mutfağından Tarif onigiri Tarifi Ve Yapılışı 2 bardak pirinc 2.5 bardak su ic olarak: 1 adet kucuk boy ton baligi konservesi 2 corba kasigi

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Japon Mutfağından Tarif onigiri Tarifi Ve Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Japon Mutfağından Tarif onigiri Tarifi Ve Yapılışı

    2 bardak pirinc
    2.5 bardak su ic olarak:
    1 adet kucuk boy ton baligi konservesi
    2 corba kasigi mayonez

    Pirinci 2.5 bardak suda kisik ateste haslayin.atesi sondurup pirincimizi 10 dk kadar dinlendirelim.Ton baligi ve mayonez karistirip icli kofte gibi bir avuc pismis pirincin icine yarim kasik koyup kapatalim. Istenirse onigiri(pirinc koftesi)bittikten sonra cok az tuz atilip yenilebilir.Onigirinin orijinal sekli iki avuc icinde ucgen sekil verilerek yapilir.

    Istenirse her onigiri 1-2 cay kasigi tuz ve kavrulmus susamla kaplanarak yenilebilir.

    Japon pirinci Turkiye'dekinin tersine yapis yapis olursa iyi olarak kabul edilir.Onigiri yaparken de tane tane dagilani degil de,sakiz gibi olani makbuldur.
    Bir onigiriye sekil verme 15-20 saniye alir.1- Pirinci avuc icine yay 2- ici koy 3- kapat. Bir japon icin bu 15 saniye alir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Yılbaşı Pastası Tarif Ve Yapılışı
  3. Şemalı Japon Bez Bebek Yapılışı
  4. Japon Kızların Giyim Tarzları, Japon kızlarının giyimi,Jopon giyim modası,Japon genç kız g
  5. Japon sitilini sevenler japon sitili elbiseler
  6. Sushi Tarifi (japon)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri