Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Roladen - Fileto Et Sarma Tarifi Malzemeler Hardal 4 silme çay kaşığı Un 3 kaşık Tereyağı Karabiber (Taze çekilmiş) Domuz pastırmasi 4 ince dilim Pırasa

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Roladen - Fileto Et Sarma Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Roladen - Fileto Et Sarma Tarifi



    Malzemeler
    • Hardal 4 silme çay kaşığı
    • Un 3 kaşık
    • Tereyağı
    • Karabiber (Taze çekilmiş)
    • Domuz pastırmasi 4 ince dilim
    • Pırasa (Doğranmış) 1 adet
    • İç yağı 25 gr.
    • Taze kereviz yaprağı 2 sap
    • Havuç (Doğranmış) 1 adet
    • Salatalık (turşuluk) 2 adet
    • Tuz
    • Soğan (Küçük, çok ince çentilmiş) 1 adet
    • Et suyu 3 bardak
    • Sığır eti (Sırt kısmından) 700 gr


    Yapılışı

    Sığır etini 4 ince dilim halinde kestirin. Dilimleri iki naylon arasına koyarak kalınlığı 2,5 santimi buluncaya kadar dövün (kasapta da yaptırabilirsiniz). Et dilimlerinin üzerine hardal sürün ve tam orta kısımlarına birer dilim domuz pastırması yerleştirin. Salatalığı uzunlamasına ikiye bölün ve dilimlerinin üstüne birer tane koyun. Et dilimlerini dolma gibi sarın ve iplikle bağlayın. İcyağını bir tavada eriterek sarılmış et dilimlerini nar gibi oluncaya kadar kızartın. Etlerin yağını süzerek tavadan çıkartın. Tavaya sebzeleri koyarak karıştıra karıştıra 5 dakika kadar kavurun. Sebzeler kavrulduktan sonra et suyunu ekleyin ve kızarmış etleri tavaya yerleştirin. Tuzunu biberini serpin ve tavanın üzerini örterek 1 saat kadar ağır ateşte pişirin. Etleri çıkartarak bir servis tabağına yerleştirin ve sıcak olarak saklayın. Kavrulmuş ve pişmiş sebzeyi tel bir elekten ezerek geçirin veya elektrikli karıştırıcıyla püre oluncaya kadar karıştırın. Sebze püresini ve et suyunu bir tencereye koyarak harlı ateşte suyunu biraz çekinceye kadar kaynatın. Başka bir tavada yağı eritin, içine unu katın ve karıştıra karıştıra 2-3 dakika kadar kavurun. Tavayı ateşten alarak sebze püresini katın. Sonra tekrar ateşe oturtarak, sürekli karıştıra karıştıra 2 dakika kadar pişirin. Hazırladığınız bu sosu etlerin üzerine dökerek sıcak sıcak servis yapın. Afiyet Olsun.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kremalı milföy sarma tarifi yapılışı (resimli anlatım)
  3. Pastırmalı ve Patlıcanlı Tavuk Sarma Tarifi Yapılışı
  4. Kakaolu Sarma Tatlısı Tarifi, Nasıl Yapılır
  5. lahana sarma tarifi
  6. Kırmızı Biberli Patlıcan Sarma tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri