Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi) new2 Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi) Malzemeler * 2 paket toz vanilya (ya da 1 çubuk vanilya). * 25 gr

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)

    Sponsorlu Bağlantılar




    Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)


    new2 Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)
    Malzemeler

    * 2 paket toz vanilya (ya da 1 çubuk vanilya).
    * 25 gr toz şeker
    * 1 litre krema
    * 5 yumurta


    Yapılışı

    Yumurta sarısı ile toz şeker karıştırıldıktan sonra ılık krema ilave edilir. Daha sonra vanilya ilave edilen karışım bir gece bekletilir.
    Bir gece bekletilerek Crém Broule kabına dökülen karışım 100C'ye ayarlanan fırında 60dk. pişirilmeye bırakılır.
    Soğuması için bir süre bekletilen Crém Broule'ye son olarak toz şeker eklenir ve Crém Broule toz şekerlerin rengi koyulaşıncaya kadar bir süre ateşte bırakılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Pastaci Kremasi (Creme Patisserie)
  3. PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi)
  4. SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi)
  5. KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi)
  6. Korsika Usulü Zeytinli Omlet Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri