Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi) Malzemeler : 2 çorba kaşığı soya yağı 1/2 kg. ince kıyılmış soğan 3 çorba kaşığı un 4 bardak et suyu

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi)

    Sponsorlu Bağlantılar




    PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi)
    Malzemeler :
    2 çorba kaşığı soya yağı
    1/2 kg. ince kıyılmış soğan
    3 çorba kaşığı un
    4 bardak et suyu
    50 gr. rendelenmiş kaşar peyniri
    3-4 dilim ekmek
    Karabiber
    Tuz
    Hazırlanışı :
    Bir tencerede yağı eritin.Soğanı ilave ederek ağır ateşte hafif pembeleşinceye kadar 20 dakika kadar kavurun.

    Unu soğanın üzerine serpip 2-3 dakika daha karıştırın. Sonra et suyunu katın bir taşım kaynadıktan sonra ateşi kısın ve 30 dakika ağır ateşte kaynatın. Tuzunu ve karabiberini ilave edin.
    Ekmeklerin bir yüzünü kızartın ve dilimlere eşit miktarda peynir sürün.

    Çorbayı ısıya dayanıklı bir kaseye koyun ve ekmekleri peynirli kısmı üstte kalacak şekilde çorbanın üstüne koyup fırında peynir eriyip pembeleşinceye kadar pişirin ve servis yapın


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Terbİyelİ kÖfte Çorbasi (bİlye Çorbasi) tarİfİ
  3. SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi)
  4. KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi)
  5. Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  6. Korsika Usulü Zeytinli Omlet Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri