Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

MAHLEPLİ ÇATAL MALZEMELER: 125 gr. tereyağı 1 çay b.sıvıyağ 1 çay b. su 1 çorba kaşığı mahlep yarım limon 1 p. kabartma tozu 1 yumurtanın

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Mahlepli çatal tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    MAHLEPLİ ÇATAL


    MALZEMELER:

    125 gr. tereyağı
    1 çay b.sıvıyağ
    1 çay b. su
    1 çorba kaşığı mahlep
    yarım limon
    1 p. kabartma tozu
    1 yumurtanın sarısı
    1 tatlı k. tuz
    aldığı kadar un

    Üzeri için:
    çörek otu
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabına yumuşamış tereyağını,sıvıyağı,
    suyu,mahlebi alın. kabartma tozunun üzerine yarım
    limonu sıkıp kabartın ve onu da ekleyin. tuzunu da
    ekleyip un ilave edin. hamur hazırlandıktan sonra
    10 dakika dinlendirip hamurdan fitiller hazırlayın.
    bu hamurları önce s şekline getin daha sonra da
    uçlarını sıkıştırarak çatal şekli verin. üzerine yumurta
    sarısı sürün. çörek otu serperek 180 derecede pişirin.
    gevrek nefis çatallar kokusu ile de sizi yemeye davet
    edecek.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Çatal nasıl tutulur, Çatal bıçak nasıl tutulur
  3. Mahlepli kurabiye tarifi
  4. Haşhaşlı Mini Çatal Tarifi
  5. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  6. Pişi tarifi tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri