Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kerebiç tarifi Malzemeler 250 gr margarin 3 Yumurta 1 bardak toz şeker 1 Vanilya 1Kabartma tozu Aldı kadar un Kerebiç tarifi 2gr Antep fıstığı iri

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kerebiç tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kerebiç tarifi

    Malzemeler
    250 gr margarin
    3 Yumurta
    1 bardak toz şeker
    1 Vanilya
    1Kabartma tozu
    Aldı kadar un


    Kerebiç tarifi
    2gr Antep fıstığı iri çekilmiş
    2 yemek kaşığı toz şeker
    Bir çay kaşı tarçın bir çay kaşı karanfil tozu
    Üzeri için pudra şekeri
    Hamuru
    Margarini eritiyoruz yumurtasını şekerini çırpıyoruz margarini
    İlave edip unu kabartma tozu vanilyasını eleyip hamuru kulak memesi kıvamında yoruyoruz
    Harcın hazırlanışı
    Çekilmiş fıstık şeker tarçın ve karanfili karıştırıyoruz
    Yapılışı
    Cevizden küçük bezeler halinde avuç içimizde açıp karıştırdığımız harçtan bir tatlı kaşı koyup yuvarlıyoruz ve kalıplıyoruz fırın tepsisine yerleş diriyoruz.180 derecelik ısıtılmış fırında pembeleşmeyecek şekilde pişirildikten sonra ılık şekilde pudra şekeri eklenecek servise hazır


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Soğuk Domatas Salatası Tarifi Ramazan sofranızı tamamlayaçak salata tarifi
  3. yumurta kroket tarifi, yumurtalı krokan tarifi
  4. Buche de noel tarifi nasıl yapılır - Kütük Pasta tarifi
  5. Elma öpücüğü tarifi, Elmalı öpücük tarifi, Elmalı şey tarifi, Elmalı tatlı tarifleri
  6. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri