Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Bayram kavurması tarifi Malzemeler: 1 kg kuzu but (orta yağlı) 100 gr kuyruk yağı Yeteri kadar tuz , karabiber , kekik Nasıl yapılır: Kuyruk yağını

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Bayram kavurması tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Bayram kavurması tarifi


    Malzemeler:

    1 kg kuzu but (orta yağlı)
    100 gr kuyruk yağı
    Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik

    Nasıl yapılır:

    Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

    Afiyet olsun


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Ciğer Kavurması Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Aydın yöresinden Arapsaçı Kavurması Tarifi
  4. Bayram Kavurması Tarifi Yapılışı resimli
  5. kurban kavurması tarifi, yapılışı
  6. Biberli Mantar Kavurması Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri