Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Erzurum yöresi Cağ Kebabı , Yemek Tarifleri , Yöresel Yemek Tarifleri , Lezzetli Yemek Tarifleri Malzemeler: 1 kuzu budu (yağsız ve sinirsiz) 1 adet kuru

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Erzurum yöresi Cağ Kebabı, Yemek Tarifleri

    Sponsorlu Bağlantılar




    Erzurum yöresi Cağ Kebabı, Yemek Tarifleri, Yöresel Yemek Tarifleri, Lezzetli Yemek Tarifleri


    Malzemeler:
    1 kuzu budu (yağsız ve sinirsiz)
    1 adet kuru soğan
    100 gr. Yoğurt
    tuz karabiber
    lavaş ekmeği
    domates, yeşil biber

    Hazırlanışı: Yağı ve siniri ayıklanmış kuzu budundan parmak kalınlığında yapraklar kesilir. Yoğurt, tuz, karabiber ve yemeklik doğranmış soğan karıştırılır ve etler hazırlanan bu terbiyenin içinde bir gün bekletilir. Terbiyelenen yaprak halindeki etler şişe takılır ve yatay haldeyken ateşte çevire çevire kızartılır. Pişen kısımlardan dönerde olduğu gibi ince bir tabaka şeklinde parçalar kesilir ve Çağ kebabına mahsus küçük şişlere takılarak lavaş ekmeğinin üzerinde servis edilir. Ateşte pişmiş biber, domates ve kuru soğan ile süslenir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Erzurum yöresi Ayran Aşı Tarifi
  3. Erzurum yöresi Kadayıf Dolması Tarifi
  4. Erzurum yöresi Su Böreği Tarifi
  5. Kağıt Kebabı, Kağıt Kebabı Tarifi, Et Yemekleri Tarifleri, Denenmiş Yemek Tarifleri
  6. Domates Göbeğinde Pirinç Salatası, Salata Tarifleri, Denenmiş Yemek Tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri