Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

kolay yaş pasta tarifleri verirmisiniz Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın kolay yapılabilen pasta tarifleri Sadrazam lokumu, pasta tarifleri, denenmiş pasta tarifleri, harika pastalar, lezzetli tatl

  1. Kayitsiz Üye
    Sponsorlu Bağlantılar


    Kolay yaş pasta tarifleri

    Sponsorlu Bağlantılar










  2. Sponsorlu Bağlantılar




    « Önceki :: Sonraki »Çikolata Soslu Muzlu Pasta sevenler için kolay tarif!!.





    çikolata soslu muzlu pasta, muzlu pudingli pasta tarifi resimli, bisküvili pudingli pasta,



    Malzemeler:

    * 1 adet 2 katlı kakaolu pasta keki
    * 1 paket muzlu puding
    * 2 adet muz
    * çikolata sosu
    * hindistan cevizi

    Hazırlanması:

    1. Pasta kekinin bir katını içine streç serilmiş derin bir kasenin tabanına yerleştirip üzerini sütle ıslatın. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın. (Süt miktarını biraz azaltırsanız daha iyi olur.) Muzları doğrayıp pudinge karıştırın ve bu karışımı kekin üzerine dökün.
    2. Kalan keki pudingin üzerine kapatıp tekrar sütle ıslatın. Bu halde bir gece buzdolabında bekletin.
    3. Çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastayı ters çevirin. Üzerine sostan döküp hindistan cevizi ile süsleyin.
    , krepli yaş pasta tarifleri, çikolata soslu yaş pasta, çikolatanın yapılışı, muzlu bisküvi pastası, yaş pasta tarifleri malzemesi az, muzlu pasta, çikolatalı yaş pasta tarifleri, çikolata sosunun yapılış tarifi, pudingli muzlu pasta, hazır kekten muzlu pudingli yaş pasta, muzlu cikolata soslu yaş pasta, yaş pasta tarifi ve yapılışı, çikolata soslu muzlu pasta tarifleri, pasta yapılışları, çukalata pudingli yaş pasta, muzlu pasta tarifleri, hazır kekle çikolata soslu ve muzlu pasta,




  3. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.


  4. Malzemeler :

    1 paket vanilya
    1 paket kabartma tozu


    8 adet yumurta
    6 su bardağı un
    4 su bardağı toz şeker
    2 su bardağı sıvıyağ
    1 su bardağı ılık süt
    Keki ıslatmak için :

    1 su bardağı portakal suyu
    3 yemek kaşığı Hindistan cevizi
    Kreması için :

    4 su bardağı süt
    1 yemek kaşığı mısır nişastası
    2 yemek kaşığı mısır unu (veya normal un)
    1 paket vanilya
    1 adet yumurta
    1 su bardağı şeker
    Krem şanti için :

    1 paket toz krem şanti
    1 su bardağı soğuk süt
    Yapılışı :

    Öncelikle kek hamuru hazırlanır. Yumurta ile şeker köpürene dek iyice çırpılır. Diğer malzemeler sırasıyla ilave edilerek, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir. Yağlanmış ve unlanmış kalıba veya orta büyüklükte bir tepsiye dökülür. 175 derece fırında pişirilir. Kek iyice soğuyunca ikiye bölün. Bu işlemi dikiş ipliği yardımı ile yapabilirsiniz.
    Kreması için; sütün içine mısır unu (yada normal un) ve nişastayı koyup, karıştırın. Daha sonra şeker, yumurta ve vanilyayı da ilave ettikten sonra mikserle 2-3 dakika çırpın. Karıştırak pişirin. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan indirin.
    Krem şantiyi, süt ile birlikte iyice katılaşıncaya dek çırpın. Sonra da buz dolabında 20 dakika bekletin. Şantiyi buzdolabından çıkarıp, soğumuş krema ile karıştırın. Tekrar mikser ile çırpıp, buzdolabında bekletin.
    Portakal suyu ile hindistan cevizini karıştırın. Bu karışım ile birinci kek dilimini ıslatın. Üzerine şantili kremanın yarısı dökün. Diğer kek dilimini yine portakallı karışım ile ıslatın. Kalan şantili kremayı dökün ve isteğe uygun fındık, fıstık ile süsleyin. 1-2 saat buzdolabında bekletin ve servis yapın.





  5. Malzemeler :

    Kek için :

    5 yumurta
    5 kahve fincanı toz şeker


    4 kahve fincanı un
    1 kahve fincanı mısır nişastası
    1 kahve fincanı kakao
    1 çay kaşığı tarçın
    Krema için :

    300 gr. labne peyniri
    1 su bardağı pudra şekeri
    1 yemek kaşığı limon suyu
    1 su bardağı dondurulmuş vişne
    2/3 su bardağı iri kıyılmış ceviz
    Islatmak için :

    1 su bardağı ılık süt
    1 tatlı kaşığı kakao
    Üzeri için :

    1 Paket kakaolu krem şanti
    3 yemek kaşığı kakao
    2 çay bardağı soğuk süt
    Yapılışı :

    Yumurta ile şekeri iyice çırpın. Gerekirse mikser ile çırpın. Diğer malzemeleri ekleyip, kek hamurunu hazırlayın. Kek kalıbına veya orta büyüklükte bir tepsiye döküp, 180 derece fırında pişirin. Kek soğuyunca 3 eşit parçaya bölün. Kekin soğuması 3 saati bulur.
    Keki ıslatmak için; 1 su bardağı sütü ocakta ısıtalım ve içine kakaoyu ilave ederek karıştıralım.
    Kremasını hazirlamak için; tencereye suyu iyice süzülmüş labne peyniri, limon suyu ve pudra şekeri ilave ederek, pütürsüz bir şekilde çırpın. Kremadan pastanın üzerine dökmek için yarım su bardağı ayrılır.
    Krem şanti hazırlanır.
    Kekin birinci katı bir pasta tabağına yerleştirilir ve kakaolu süt karışımı ile ıslatılır. Üzerine labneli kremanın yarısı dökülür. Vişnelerin ve cevizin yarısı serpiştirilir. Öbür kek parçası konur, kakaolu süt ile ıslatılır. Labneli krema dökülür. Vişne ve ceviz serpiştirilir. Üçüncü kek parçası konulup, kakaolu süt ile ıslatılır. Hazırlamış olduğumuz krem şanti dökülür. Ayrılan labneli krema ise, yağlı kağıttan yapılan külah yardımı ile pastanın üzerine sıkılır, süslenir. Daha sonra pasta, buzdolabında 7-8 saat bekletilir ve servis yapılır



 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri