Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Diyarbakır Usulü Güveç tarifi Malzemeler 3 kişiliktir 300 gr. kuşbaşı dana eti 2 adet patlıcan 4 adet domates 3 adet yeşil biber 4 yemek kaşığı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Thumbs up Diyarbakır Usulü Güveç tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Diyarbakır Usulü Güveç tarifi


    Malzemeler

    3 kişiliktir

    300 gr. kuşbaşı dana eti
    2 adet patlıcan
    4 adet domates
    3 adet yeşil biber
    4 yemek kaşığı margarin
    4 yemek kaşığı salça (1 kasik biber salcasi)
    5 diş sarımsak
    Maraş biberi (kırmızı pul biber)
    tuz



    Hazırlanışı

    İlk olarak güvecin içine iki kaşık margarini koyalım. Sırayla, doğramış olduğumuz yeşil biberi, eti, patlıcanı, domatesi ve sarımsakları ilave edelim. Hepsinin üzerine 4 yemek kaşığı salçamızı (1 kaşık biber salçası olacak) ve 2 kaşık margarinimizi en üstüne koyalım. Önceden ısıtmış olduğumuz 220 derecelik fırına güvecin kapağı kapalı bir şekilde koyalım. 30 dakika sonra pul biberi ve tuzu ekleyip karıştıralım. Yarım saat daha pişirelim. Arada bir karıştıralım. 1 saat pişirdikten sonra 20 dakika daha güvecin kapağını açıp yağına düşene kadar pişirelim. Afiyet olsun.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kuzu Kaburgalı Patates Güveç Tarifi Yapılışı
  3. Sebzeli Kuzu Güveç Tarifi Yapılışı
  4. Diyet Fasulyeli Et Güveç Tarifi
  5. Sebzeli Güveç Tarifi
  6. Sebzali güveç tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri