Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

İç Pilav Malzemeler: 4 kişilik 1 su bardağı pirinç üç buçuk çorba kaşığı tereyağı 1 adet soğan 125 gram ciğer 2 çorba kaşığı antepfıstığı yarım

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    İç Pilav Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    İç Pilav

    Malzemeler: 4 kişilik
    1 su bardağı pirinç
    üç buçuk çorba kaşığı tereyağı
    1 adet soğan
    125 gram ciğer
    2 çorba kaşığı antepfıstığı
    yarım havuç
    yarım tatlı kaşığı tozşeker
    tuz, karabiber, tarçın, yenibahar
    2 çorba kaşığı kuşüzümü
    1 demet dereotu


    Hazırlanışı: Pirinci 20 dakika sıcak suda bekletip, süzün. Tereyağı ve zeytinyağını karıştırıp, tencerede kızdırın. Daha sonra, piyazlık doğranmış soğanı pembeleşene kadar soteleyin. Ciğeri ilave edip, karıştırın. Antepfıstığı ve doğranmış havucu ilave edin. Süzdüğünüz pirinç ve tozşekeri ekleyin. Baharatları katıp, iyice kavurun. Kuşüzümü ve kıyılmış dereotunu ilave edin. Tencereye pirincin hizasına kadar su ekleyip, 2 dakika harlı ateşte daha sonra kısık ateşte, pirinç suyunu çekene dek pişmeye bırakın. Dilediğiniz şekilde süsleyip, servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Tavuk Şişli Pilav Tarifi Yapılışı
  3. Yufkalı pilav tarifi yapılışı
  4. Renkli Biberli, Tavuklu Pilav Tarifi Yapılışı
  5. Fıstıklı Pilav Tarifi ve Yapılışı, Nasıl Yapılır
  6. Şehriyeli Domatesli Pilav Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri