Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Aşir tarifi yöresel yemekler Malzemeler 2 su bardağı aşurelik buğday 350 gr kuzu kuşbaşı 1 adet kuru soğan 1 çorba kaşığı salça 3 su bardağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Aşir tarifi yöresel yemekler

    Sponsorlu Bağlantılar




    Aşir tarifi yöresel yemekler


    Malzemeler
    2 su bardağı aşurelik buğday
    350 gr kuzu kuşbaşı
    1 adet kuru soğan
    1 çorba kaşığı salça
    3 su bardağı su
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı tuz

    Hazırlanışı
    Buğday akşamdan ıslatılır. Et 3 su bardağı suyla haşlanır. Buğday ateşe oturtulur. Üzerine iri doğranmış soğan,suyuyla birlikte et, salça, kimyon ve tuz eklenir. Kapak kapatılır. Kısık ateşte 1 saat kadar pişirilir. Sonra ateşten alınır ve tokmakla macun kıvamına gelene dek dövülür. Yörede bayram yemeği olarak tüketilir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Siirtin Yöresel Yemekleri, Siirt yöresine ait yemekler
  3. Düzcenin Yemekleri nelerdir-Düzcenin Yemeklerinin isimleri-Düzce ili yöresel Yemekler
  4. Safranbolu Yemekleri Yöresel Yemekler
  5. Ege Bölgesi Yöresel Kıyafetler Yemekler
  6. Karamanda ne yenir, Karamanın yöresel yemekleri, Karamanda yenen yemekler
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri