Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kabak yemeği tarifi 1 Kilo kabak 300 gr. Kıyma 1 Tane soğan Tuz , karabiber , nane , kekik , kimyon , pul biber 2
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 2      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kabak yemeği tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kabak yemeği tarifi






    • 1 Kilo kabak
    • 300 gr. Kıyma
    • 1 Tane soğan
    • Tuz, karabiber, nane, kekik, kimyon, pul biber
    • 2 Yemek kaşığı salça
    • 2 Yemek kaşığı tereyağı
    • 2 Yemek kaşığı un
    • 2 Su bardağı süt
    • Kaşar rendesi


    Hazırlanışı


    • Kabakların dış kabukları ve ortasındaki çekirdekli kısım çıkarılıp tuzlu suda hafif haşlayın.
    • Kıyma soğan ve diğer baharatlar yoğrulup köftesini hazırlayın. Haşlanmış ortası çıkarılmış kabakların içine aldığı kadar köfte ile doldurulun. Kabaklar fırın tepsisine sıralayıp salçalı su hazırlayıp etrafına gezdirin.
    • Diğer tarafta beşamel sos hazırlayın. Tereyağı eritilip unu ilave edip unun kokusu çıkana kadar kavurun.
    • Sütü ilave edip boza kıvamın bulmasını sağlayın. Tuz ve karabiber ile tatlandırabilirsiniz.
    • Kabakların üzerine beşamel sosu yaydırıp en üstüne kaşar rendesi serpiştirin.
    • Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene ve kızarana kadar pişirin sıcak iken servis yapın.
    • Afiyet olsun…


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kuru Kabak - Kabak nasıl kurutulur - Kış hazırlıkları - kabak kurutmanın püf noktaları
  3. Kabak Dolması Tarifi
  4. Kabak Salatası Tarifi
  5. Kabak Tatlısı Tarifi
  6. Kabak Hoşafı Tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri