Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Etli Büryan Tarifi Etli Büryan Tarifi Yapımı MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 400 gr kuşbaşı (kırmızı et) 3 adet soğan 3 adet domates yarım çay

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Etli Büryan Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Etli Büryan Tarifi







    Etli Büryan Tarifi Yapımı
    MALZEMELER
    2 su bardağı pirinç
    400 gr kuşbaşı (kırmızı et)
    3 adet soğan
    3 adet domates
    yarım çay bardağı sıvıyağ
    tuz
    karabiber
    3,5 su bardağı su
    Etli Büryan tarifi

    İlk olarak pirinç iyice yıkandıktan sonra,ılık suyla ıslatın.Diğer tarafta sıvıyağı iyice kızdırıp kuşbaşı doğranmış etiatarak harlı ateşte birkaç kez döndürerek hafif kızarmasını sağlayın. Daha sonra sırasıyla piyazlık doğranmış soğanları ve küp şeklinde doğranmış
    domatesleri ilave ederek etle birlikte kavurun. En son 3,5 su bardağı suyu, göz kararı tuz ve karabiberi de ekleyerek kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta bekleyen pirincin suyunu süzüp, dikdörtgen borcama boşaltın. Et piştikten sonra tamamını (suyu ile birlikte) pirincin üzerine bir kepçe yardımı ile boşaltın.Üzerini folyo ile kaplayıp 220 derecelik fırında pirinci pişene kadar yaklaşık 20 dakika folyosunu açmayın. Piştikten sonra üzerini açıp 5-10 dakika üzerinin kızarmasını bekleyip sıcak servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kuzu Etli Rulo Tarifi
  3. Etli Börek Tarifi Yapılışı
  4. Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır, Etli Biber Dolması Tarifi
  5. Resimli Büryan Tarifi Yapılışı
  6. Büryan Pilavı Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri