Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Dana Eti Buğulama tarifi MALZEMELER 1kg dana eti 10adet arpacık soğanı 4kaşık sıvıyağ 1demet dereotu su Dana Eti Buğulama tarifi Dana etini kol tarafından almış

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Dana Eti Buğulama tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Dana Eti Buğulama tarifi




    MALZEMELER
    1kg dana eti
    10adet arpacık soğanı
    4kaşık sıvıyağ
    1demet dereotu
    su
    Dana Eti Buğulama tarifi
    Dana etini kol tarafından almış olun, parçalara ayırarak yıkayın. Soğanları soyun bütün olarak bir tencereye alın. Eti ve kıyılmış dereotunu katın. Yağı gezdirin en son 1bardak su ile tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 40dk pişirin
    Sponsorlu Bağlantılar






    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Soslu Dana Rosto Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Dana Eti Haşlaması tarifi
  4. Buğulama nasıl bir pişirme yöntemidir?
  5. Hamsi BuğuLama Tarifi
  6. Hamsi Buğulama Tarifi - Hamsi Buğulama Nasıl Yapılır?
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri