Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kuzu Tandır Tarifi MALZEMELER 1 kg kuzu kol 2-3 soğan 2-3 havuç Birkaç defne yaprağı Bir miktar sıvıyağ Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Bir tepsiye kuzu kolunu

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kuzu Tandır Tarifi, Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kuzu Tandır Tarifi




    MALZEMELER

    • 1 kg kuzu kol
    • 2-3 soğan
    • 2-3 havuç
    • Birkaç defne yaprağı
    • Bir miktar sıvıyağ
    • Tuz
    • Karabiber

    HAZIRLANIŞI

    • Bir tepsiye kuzu kolunu yerleştirin. Havuç ve soğanı yıkayın. Soyup küp küp doğrayın.
    • Havuç ve soğanı karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın. Ardından içine defne yaprağı ve sıvıyağı ilave edin. Sebzeli karışımı kuzu kolunun bulunduğu tepsiye yerleştirin.
    • Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 100 derece ısıtılmış fırında 1,5 saat kadar pişirin.
    • Pişirme işleminden sonra kuzu kolunu porsiyonlara ayırın.
    • Tepside kalan karışımı mikserde püre haline getirin. Karışıma bir miktar su ilave edebilirsiniz.
    • Servis tabağına önce püre karışımını alın, sonra üzerine etleri yerleştirip servis yapın.
    • Garnitür olarak iç pilav, taze soğan, ızgara domates ve biber kullanabilirsiniz.
    • Afiyet olsun.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Fırın Poşetinde Kuzu Tandır Tarifi Yapılışı
  3. Fırın Poşetinde Kuzu Tandır, Fırın Poşetinde Kuzu Tandır Tarifi
  4. Fırın Poşetinde Kuzu Tandır Tarifi
  5. Ayvalı kuzu nasıl yapılır tarifi yapılışı
  6. Kuzu haşlama nasıl yapılır resimli tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri