Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır Malzemeler: * 2 adet yufka * 100-150 gr pastırma (doğranmış) * 1 su bardağı kaşar rendesi * 1 adet domates Kızartmak

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Paçanga Böreği Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Paçanga Böreği Nasıl Yapılır


    Malzemeler:

    * 2 adet yufka
    * 100-150 gr pastırma (doğranmış)
    * 1 su bardağı kaşar rendesi
    * 1 adet domates

    Kızartmak için: mısır özü yağı

    Yapılışı:

    1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
    2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
    3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,Pcng3 kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın. Pcng2 Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
    4. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
    5. Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Laz Böreği Nasıl Yapılır? Laz Böreği Tarifi
  3. Talaş Böreği nasıl yapılır? Talaş böreği tarifi
  4. Yaz böreği, Yaz böreği nasıl yapılır, Yaz böreği tarifi, Börek tarifleri
  5. Avcı Böreği nasıl yapılır, Avcı Böreği yemek tarifi
  6. Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri