Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kirazlı Pasta Tarifi Resimli Resimli Kirazlı Pasta Resimli Kirazlı Pasta Tarifleri Resimli Kirazlı Pasta Yapılışı Malzemeler: 150 gr. kepekli tatlı bisküvi 80 gr. kedidili bisküvisi

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kirazlı Pasta Tarifi Resimli - Resimli Kirazlı Pasta Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kirazlı Pasta Tarifi Resimli

    Resimli Kirazlı Pasta
    Resimli Kirazlı Pasta Tarifleri
    Resimli Kirazlı Pasta Yapılışı




    Malzemeler:
    150 gr. kepekli tatlı bisküvi
    80 gr. kedidili bisküvisi
    70 gr. eritilmiş tereyağı
    500 kg. kiraz
    150 ml. portakal suyu
    80 gr. şeker
    1 paket şekerli vanilin
    1 adet çubuk tarçın
    8 yaprak jelatin
    750 gr. süzme yoğurt
    40 gr. pudra şekeri
    50 ml. badem şurubu
    400 ml. krema
    Tuz

    Yapılışı:
    Bisküvileri elinizle küçük parçalara kırın. Tereyağı ve bir tutam tuz ekleyip mikserin hamur karıştırma ucu ile 2-3 dakika karıştırın.

    24 cm. çapındaki kelepçeli kalıba fırın kağıdı serin. Bisküvi karışımını eşit olarak yayın, bastırarak sıkıştırdıktan sonra buzdolabında bekletin.

    Pastayı süslemek için 10 adet kiraz ayırın. Kalan kirazların çekirdeklerini çıkartın. Şekeri tencerede açık kahverengi oluncaya kadar karıştırarak karamelize edin. Portakal suyu, şekerli vanilin ve çubuk tarçını ekledikten sonra orta ateşte 5 dakika kaynatın.

    3 yaprak jelatini soğuk suda yumuşatın. Kirazları karamelli portakal suyuna ekleyin. Orta ateşte 3-4 dakika pişirip ateşten alın. Suları sıkılmış jelatinleri karışımın içinde karıştırarak eritin ve soğumaya bırakın.

    Yoğurt, pudra şekeri ve badem şurubunu karıştırın. Kalan jelatinleri soğuk suda yumuşatıp sularını sıkın. 100 ml. ılık kremada erittikten sonra yoğurda ekleyin ve bekletemeden tel çırpıcıyla karıştırın. Kalan kremayı hızlıca çırpın ve karıştırarak yoğurda ekleyin.

    Yoğurtlu harcın yarısını kalıptaki bisküvilerin üzerine yayın. Üstüne kirazlı karışımdan koyun ve kalan yoğurtlu harçla üstünü eşit şekilde kapatın. Pastayı 4 saat buzdolabında bekletin. Servis yapmadan önce bir bıçakla pastayı kalıptan çıkartın ve ayırdığınız kirazlarla süsleyin. Kiraz satın alırken temiz parlak ve hasarsız olanlara seçmeye özen gösterin. Kirazları buzdolabından çıkarttıktan sonra oda sıcaklığında 1-2 saat bekletirseniz tadı daha lezzetli olacaktır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Çilekli Kelebek Pasta, Çilekli Kelebek Pasta Tarifi, Resimli Pasta Tarifi Yapılışı
  3. Kara Orman Pastası, Tarifi, , Resimli Pasta Tarifleri, Yapılışı
  4. Göçmen Pasta, Göçmen Pasta Tarifi, Resimli Pasta Tarifi Yapılışı
  5. Kirazlı hırka modeli , kirazlı bebek hırkası , kirazlı hırkanın yapılışı
  6. Havuçlu Pasta Tarifi(Resimli) - Resimli Havuçlu Pasta Nasıl Yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri