Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Pavlona Tarifi Malzemeler 5 yumurta akı 225 gr. toz şeker ( 1su bardağı + 2 parmak şeker) 2 tatlı kaşığı üzüm sirkesi 3 tatlı kaşığı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Pavlona Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Pavlona Tarifi





    Malzemeler


    • 5 yumurta akı
    • 225 gr. toz şeker ( 1su bardağı + 2 parmak şeker)
    • 2 tatlı kaşığı üzüm sirkesi
    • 3 tatlı kaşığı nişasta
    • 1 paket vanilya
    • Çilek veya muz
    • 1 paket şanti
    • Şantiyi hazırlamak için 1 bardak süt


    Hazırlanışı


    • Ön Bilgileri: Yumurtalar oda sıcaklığında olmalıdır. Malzemeyi hazırlamak için fırın en düşük ısıda ısıtılmalıdır.
    • Yumurta aklarını köpük haline gelene kadar çırpınız. Azar azar toz şeker ilave ediniz. Şeker eriyinceye kadar çırpınız. Şeker ve yumurta akı işlemi yaklaşık 25 dk. sürer. Katı bir köpük elde ediniz. Bu şekilde iken sirke, nişasta, vanilya koyunuz. 5 dk. daha çırpınız. Tepsiye alüminyum folyo seriniz. Folyo üzerine elde ettiğiniz katı köpüğü yaymadan yukarı doğru adeta tepe şekli vererek koyunuz. Daha sonra 150 cc. orta gözde 40 dk. kadar pişiriniz. Fırın soğuyana kadar açmayınız pastayı alınız. Tabağa koyunuz. Üst kısmı çökmüş bir görüntü olabilir. Bu kısma çilek veya muz yerleştiriniz. Üzerine 1 bardak sütle hazırladığınız şanti ile kaplayınız.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Soğuk Domatas Salatası Tarifi Ramazan sofranızı tamamlayaçak salata tarifi
  3. yumurta kroket tarifi, yumurtalı krokan tarifi
  4. Buche de noel tarifi nasıl yapılır - Kütük Pasta tarifi
  5. Elma öpücüğü tarifi, Elmalı öpücük tarifi, Elmalı şey tarifi, Elmalı tatlı tarifleri
  6. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri