Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Tavuk Pişirirken Pratik Fikirler Haşlayacağınız tavuğun içine 1 diş sarımsağı soymadan atın. Bu , tavuğa lezzet katacaktır. Tavuğu fırından çıkardıktan sonra hemen yenmeyecekse , fırından

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Tavuk Pişirirken Pratik Fikirler

    Sponsorlu Bağlantılar




    Tavuk Pişirirken Pratik Fikirler

    • Haşlayacağınız tavuğun içine 1 diş sarımsağı soymadan atın. Bu, tavuğa lezzet katacaktır.
    • Tavuğu fırından çıkardıktan sonra hemen yenmeyecekse, fırından çıktığı anda folyo kağıdına sıkıca sarın. Yumuşak kalmasını sağlayacak.
    • Fırına konacak tavuğun tepsisi, tavuk büyüklüğünde olmalı. Daha büyük bir tepside, eriyen yağlar boş kalan kısımlara akıp yanar.
    • Fırında tavuğun beyaz göğüs etinin kurumaması için butları birbiri üzerine çapraz koyun. Ancak pişme süresi yarılanınca sırt üstü yatırın.
    • Tavuk alırken nasıl pişireceğinizi önceden planlayın. Fırında pişecek tavuk yağlı olursa kurumaz. Ama tencerede pişireceksiniz yağsız olmalı. Dört kişiden fazlaysanız, bir büyük yerine iki küçük tavuk alın. Böylece herkese tavuğun “iyi yeri” gelir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Pratik Tavuk öftesi Tarifi, Tavuk Köftesi, Tavuk Köftesi Tarifi, Denenmiş Yemek Tarifleri
  3. Pratik tavuk köftesi nasıl yapılır resimli tarifi
  4. Morarmalar İçin Pratik Fikirler
  5. Ellerinizi Yumuşatmak İçin Pratik Fikirler
  6. Çeşitli Pratik Fikirler
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri