Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kestirme Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı MALZEMELER - 1 adet tavuk göğsü - 5 bardak su - 5 yemek kaşığı un - 1 yumurta - 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kestirme Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kestirme Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı

    MALZEMELER

    - 1 adet tavuk göğsü
    - 5 bardak su
    - 5 yemek kaşığı un
    - 1 yumurta
    - 1 limon
    - tuz
    - karabiber
    Sos için :
    - 2 yemek kaşığı tereyağı
    - 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
    HAZIRLANIŞI

    Tavuk göğsü 5 bardak su ile biraz tuz ilave edilerek haşlanır. (Bu çorba,tavuk etinin çorbalık olarak satılan bölümünden de yapılabilir) Haşlanan tavuk göğsü alınarak uzun uzun olacak şekilde tiftelenir. Hazırlanan et kaynamakta olan suya tekrar ilave edilir.Bir kase içerisinde 5 kaşık un 1 yumurta ve 1 limon biraz karabiber eklenerek iyice çırpılır.Tencerenin içerisinden alınan bir miktar su ile karışım yavaş yavaş yumurtanın birden pişmesini önleyecek şekilde kaynamakta olan suya ilave edilir.Karıştırmaya devam edilerek çorbanın koyu bir kıvama gelmesi sağlanır.
    5 dakika kaynatılarak kapatılır.Sos için tereyağ eritilerek kırmızı biber ilave edilip servis tabağına alınan çorbanın üzerine gezdirilir.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kahveli Bar Tarifi Yapılışı, Nasıl Yapılır
  3. Biryan Tarifi Yapılışı, Nasıl Yapılır
  4. Muhammara Tarifi Yapılışı, Nasıl Yapılır
  5. Kış çorbası Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı
  6. Hörre Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri