Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Erzurum yöresi Kesme çorbası , Yemek Tarifleri , Yöresel Yemek Tarifleri , Çorba Tarifleri , Lezeetli Yüresel Çorba Tarifi Kullanılan Malzemeler :200 gram yeşil mercimek
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 3      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Erzurum yöresi Kesme çorbası Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Erzurum yöresi Kesme çorbası, Yemek Tarifleri, Yöresel Yemek Tarifleri, Çorba Tarifleri, Lezeetli Yüresel Çorba Tarifi



    Kullanılan Malzemeler :200 gram yeşil mercimek, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı salça, 1 adet Soğan (orta), 100 gram tereyağı, bir su bardağı un, yeterince su, tuz ve tarhın.

    Hazırlanışı :Un içerisine su, tuz, yumurta konularak katı bir hamur yoğrulur, biraz bekledikten sonra hamur açılır, makarna gibi ince ince kesilir. Diğer taraftan mercimek iyice pişirilir doğranan soğan yağla pembeleştirilir. Tarhın, salça, su katılır üzerine mercimek ilave edilir kaynatılır, üzerine kesilen çorbalık hamurlar karıştırılır. Bir kaç taşım kaynatıldıktan sonra servis yapılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Erzurum yöresi Ayran Aşı Tarifi
  3. Erzurum yöresi Kadayıf Dolması Tarifi
  4. Erzurum yöresi Cağ Kebabı, Yemek Tarifleri
  5. Erzurum yöresi Su Böreği Tarifi
  6. Erzurumun Yöresel Kıyafetleri, Erzurum Yöresi Giysileri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri