Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Şeftali Soslu Muhallebi Muhallebi Malzemeleri: - 1 litre süt - 1 su bardağı toz şeker - 2 tepeleme yemek kaşığı un - 2 tepeleme yemek

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Şeftali Soslu Muhallebi Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Şeftali Soslu Muhallebi

    Muhallebi Malzemeleri:


    - 1 litre süt


    - 1 su bardağı toz şeker


    - 2 tepeleme yemek kaşığı un


    - 2 tepeleme yemek kaşığı buğday nişastası


    - 1 paket vanilya




    Şeftali Sosu Malzemeleri:


    - 4-5 adet şeftali


    - 1 tepeleme yemek kaşığı nişasta


    - 3 yemek kaşığı toz şeker




    Hazırlanışı:


    Vanilya haricindeki muhallebi malzemeleri tencereye alınır, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir ve vanilya eklenerek ocaktan alınır. Borcama dökülür.




    Sosu için; şeftalilerin kabukları soyulur, nişasta ve şeker eklenerek blenderden geçirilir. Kısık ateşte kaşırtırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir ve soğuyan muhallebinin üzerine yayılır. Birkaç saat buzdolabında bekletildikten sonra servis yapılabilir.




    Not: Muhallebiyi borcama dökmeden önce, suyla hafifçe ıslatırsanız tatlı borcama yapışmayacağı için kolayca servis yapabilirsiniz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Şeftali Konservesi Tarifi - Şeftali Konservesi Yapılışı - Şeftali Konservesi Nasıl Yapılır
  3. Çıtır Muhallebi Tarifi
  4. Sütlü Tatlılar Resimli Çikolata Soslu Muhallebi Tarifi
  5. Civciv muhallebi tarifi
  6. Sakızlı Muhallebi Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri