Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Portakal Reçeli Tarifi MALZEMELER 6 adet orta boy portakal 6 Su bardağı toz şeker 6 su bardağı su 2 adet limon HAZIRLANIŞI Manavdan almış olduğunuz

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Portakal Reçeli Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Portakal Reçeli Tarifi


    MALZEMELER
    • 6 adet orta boy portakal
    • 6 Su bardağı toz şeker
    • 6 su bardağı su
    • 2 adet limon
    HAZIRLANIŞI
    • Manavdan almış olduğunuz portakalların kabuklarını soyun.
    • Soymuş olduğunuz portakal kabuklarını küp küp kesin.
    • Soymuş olduğunuz portakalları da 6-8 eşit parçalara bölün veya küp küp doğrayın.
    • Derin bir tencere içerisine su ilave edin ve soyup küp küp doğradığınız kabukları ilave edin.
    • Bir taşım kaynatın ve portakal kabuklarının acı suyu çıksın.
    • Şimdi kaynattığınız portakal kabuklarının suyunu süzün.
    • Derin tencere içerisine tekrardan su alın süzdüğünüz portakal kabuklarını tencere içerisine atın ve tekrar kaynatarak suyunu süzdürün.
    • Tencereye portakal kabuklarını ve 8 eşit parçaya doğradığınız portakalı ilave edin.
    • Üzerine 6 su bardağı olan toz şekeri de ilave edin ve kaynamaya bırakın.

    • Reçeli sürekli kontrol edin ve reçelin ağdasını damla damla olunca üzerine 1 adet limon suyunu sıkın ve tekrar 5 dakika daha kaynatın ve ocağın altını kapatın.
    • Kavanozlara reçelleri boşaltın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. deryanın dünyası portakal reçeli
  3. Portakal Komposto Tarifi
  4. Portakal Çiçeği Reçeli Tarifi
  5. Portakal Kabuğu Reçeli Tarifi
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri