Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Çikolatalı Reçel Tarifi Malzemeler: 500 g ayıklanmış ve küp şeklinde doğranmış armut 500 g portakal içi püresi 1 portakal kabuğu rendesi 1 poşet Dr. Oetker

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Çikolatalı Reçel Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Çikolatalı Reçel Tarifi






    Malzemeler:
    500 g ayıklanmış ve küp şeklinde doğranmış armut
    500 g portakal içi püresi
    1 portakal kabuğu rendesi
    1 poşet Dr. Oetker Reçelyap
    1 kg toz şeker
    1 su bardağı küçük parçalar şeklinde ufalanmış bitter çikolata

    Hazırlanışı:
    Meyveleri ve portakal kabuğu rendesini bir tencereye koyun. Ayrı bir tabağa şekerden 4 yemek kaşığı alıp üzerine poşeti boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı da meyvelerin üzerine döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye başlayın. Kaynama başladığında 2 dakika kaynatın ve kalan şekeri ekleyin. Karıştırmaya devam ederek tencerenin her yerinde kaynama başladığında ateşi kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp arada karıştırarak 15-20 dakika soğutun. Çikolata parçalarını ekleyip hafifçe karıştırın ve metal kapaklı kavanozlara doldurun. Ağızlarını sıkıca kapatıp kavanozları ters çevirin. Meyvelerin eşit dağılımı için tamamen soğuyuncaya kadar (30-40 dakika ara ile) kavanozların ters-yüz çevirme işlemini tekrarlayın.



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Damla çikolatalı yoğurtlu çikolatalı kek tarifi
  3. Reçel Reçel Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir Reçel Yaparken Dikkat EtmenizG erekenler
  4. Tropikal Reçel Tarifi
  5. Çikolatalı Pasta resimli,Resimli kolay Çikolatalı Pasta tarifi,Çikolatalı Pasta tarifi
  6. Portakallı Reçel Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri