Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Damla Sakızlı Bademli Reçel Tarifi Malzemeler 200 g (1 , 5 su bardağı) badem 800 g kırmızı elma 100 ml (1 çay bardağı) su 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Damla Sakızlı Bademli Reçel Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Damla Sakızlı Bademli Reçel Tarifi



    Malzemeler
    200 g (1,5 su bardağı) badem
    800 g kırmızı elma
    100 ml (1 çay bardağı) su
    1 kg toz şeker
    1 poşet Dr. Oetker Reçelyap
    1 poşet Dr. Oetker Damla Sakızlı Şekerli Vanilin

    Hazırlanışı
    Bademleri sıcak suda 20 dakika bekletip suyunu süzün. Kabuklarını soyun ve bıçak yardımı ile ortadan ikiye kesin.

    Elmaların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Bademleri, elmaları ve 1 çay bardağı suyu tencereye alın.
    Ayrı bir tabağa şekerden 4 yemek kaşığı alıp üzerine poşetini boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı da tencereye döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 2 dakika daha kaynatın. Sonra kalan şekeri ekleyin, karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencerenin her yerinde kaynama başladığında ateşi kısın, şekerli vanilini ilave edin ve 3 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp arada karıştırarak 10-15 dakika soğutun. Metal kapaklı kavanozlara doldurun ve ters çevirin. Meyvelerin eşit dağılımı için, soğuyuncaya kadar, kavanozları yarım saat ara ile alt üst çevirin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Reçel Reçel Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir Reçel Yaparken Dikkat EtmenizG erekenler
  3. Sakızlı Güllaç Tarifi
  4. Sakızlı Hünkar Muhallebisi Nasıl Yapılır Tarifi
  5. Sakızlı Muhallebi Tarifi Yapılışı
  6. sakızlı kebap tarifi yapılışı (bursa yöresi)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri